Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@11:57:34 GMT

۲ دایرةالمعارف در الجزایر در شرف انتشار است

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۹۳۹۸

۲ دایرةالمعارف در الجزایر در شرف انتشار است

به گزارش خبرنگار مهر، صالح بلعید رئیس فرهنگستان زبان عربی الجزایر در حاشیه نشست ملی «زبان عربی و برنامه هوش مصنوعی» مشترک بین این فرهنگستان و دپارتمان زبان عربی دانشگاه مصطفی استامبولی شهر معسکر (۳۶۳ کیلومتری غرب الجزیره)، اعلام کرد که این فرهنگستان در حال تهیه ۲ دوره دایره المعارف است.

نخستین دایره المعارف پیرامون «الجزایر و شخصیت‌های برجسته آن» در ۴ جلد است، دومین دایره المعارف درباره «واژه‌های زندگی روزمره در الجزایر» شامل ۵۳ هزار واژه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالح بلعید اشاره کرد که سازمان او اخیراً لغت نامه‌های کوچکی را برای «واژه‌های مربوط به مشاغل» تهیه کرده است که امکان یادگیری اصطلاحات اساسی را برای تعامل روزانه فراهم می‌کند.

صالح بلعید همچنین گفت که فراخوان فرهنگستان زبان عربی برای ترویج کاربرد این زبان، به معنای منحصر کردن آموزش، کار و زندگی روزمره تنها به زبان عربی نیست، بلکه به هدف اعطای موقعیت انحصاری به آن زبان در آموزش ابتدایی ترویج می‌شود، سپس افزودن زبان دیگری در مراحل بعدی آموزش با انتخاب اولیای دانش آموزان خواهد بود، تدریس بیشتر موضوعات در دانشگاه به زبان عربی و تدریس برخی موضوعات به زبان‌های خارجی بدون محدود کردن آن به یک زبان، جزو هدف‌های بعدی این فرهنگستان است.

این خبر را رایزنی فرهنگی ایران در الجزایر برای مهر ارسال کرده است.

کد خبر 4931542 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: الجزایر رایزنی فرهنگی دانشنامه نویسی زبان عربی کتاب و کتابخوانی ویروس کرونا ترجمه ادبیات میراث فرهنگی معرفی کتاب ادبیات جهان رایزنی فرهنگی تازه های نشر گردشگری کتابفروشی خبرگزاری مهر شیوع کرونا موزه زبان عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان

رئیس اتاق بازرگانی الجزایر در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران از دستگاه شتاب‌دهنده خطی پزشکی امید بازدید کرد. تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده و ایران چهارمین کشور در جهان است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فناکمال حمنی؛ رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در رأس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود اما قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالا تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم شد.

به گفته وی، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان آمادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایران جزو 10 کشور سازنده دستگاه "شتاب‌دهنده خطی درمان سرطان" شد

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین دستگاه هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان‌دهنده قدرت ایرانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • علی دایی در خانه خبرنگار ورزشی و مادر ۸۹ساله‌اش!
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست