Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم هسته فناور مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق از تولید محتوای درسی دانش آموزان ناشنوا به زبان اشاره جهت انتشار در پیام رسان شاد خبر داد.

حجت الاسلام محمد تبرته فراهانی «مدیر تیم­ایده آوای علم و ایمان مهرورزان (هسته فناور مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق)» در گفت و گویی با اعلام این خبر ابراز کرد: یک سری فعالیت آموزشی در قالب تولید محتوای دروس عربی و پرورشی به زبان اشاره ویژه دانش آموزان ناشنوا را به سفارش سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور جهت انتشار در پیام رسان شاد عهده دار شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این صورت که در درس پرورشی یک سری داستان قرآنی و مذهبی را ویژه آموزش و پرورش استثنایی تهیه کرده ایم؛ همچنین تدریس درس عربی پایه هفتم و هشتم را هم عهده دار شده ایم که مشغول ضبط این برنامه هستیم.

مدیر تیم ­ایده آوای علم و ایمان مهرورزان اظهار داشت: با توجه به اینکه عربی پایه هشتم، درس رسمی است و به دلیل سختی هایی که در تدریس دروس این پایه برای دانش آموزان ناشنوا وجود دارد و نتوانستند از مربی های رسمی آموزش و پرورش استفاده کنند، لذا از تیم ما درخواست شد که عربی را هم تدریس کنیم که هر پایه در قالب ۱۰ درس است که تا کنون پنج درس از پایه هشتم را ضبط و ارسال کرده ایم.

وی یادآور شد: هر درس از کتاب عربی در حدود چهار کلیپ ۱۵ دقیقه ای مشتمل بر واژگان، متن درس، تمرین ها و کنزالحکمه ضبط شده است.

حجت الاسلام تبرته فراهانی تصریح کرد: البته کلیپ های ضبط شده به یکی از کارشناسان دروس عربی سپرده می شود تا مورد ارزیابی قرار گیرد و پس از تأیید، در شبکه شاد بارگذاری خواهد شد.

وی با اشاره به صرف زمان طولانی در تولید محتوای درسی ویژه ناشنوایان گفت: با توجه به زمانبر بودن زبان اشاره، لذا در تولید این کلیپ ها محدودیت زمانی وجود ندارد، مثلاً درسی که معلم در ۲۰ جلسه تدریس می کند را ما در زبان اشاره حدود دوبرابر زمان لازم داریم و با توجه به معیارهای آموزشی برای ناشنوایان، باید دروس مناسب سازی شود.

هسته فناور مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با اشاره به ضرورت تولید محتوای جدید برای دانش آموزان ناشنوا اظهار داشت: برای هر پایه تحصیلی یک ماه وقت صرف کردیم تا محتوا و پاورپوینت آماده شود و سپس برای ضبط و تدوین اقدام کنیم، البته پاورپوینت دروس موجود بود ولی برای استفاده ناشنوایان مناسب نبود.

حجت الاسلام تبرته فراهانی ضمن بیان مثالی در خصوص تولید محتوای درسی ویژه دانش آموزان ناشنوا خاطرنشان کرد: چون در هر درس کلمات جدید آموزش داده می شود، امکان آموزش یکباره ممکن نبود و باید کلمات را تک تک بیاوریم و ترجمه و ضبط کنیم یا مثلاً در تمارین، با توجه به ناشنوا بودن دانش آموزان، بسیاری از تمارین و هر سؤال یک اسلاید لازم دارد.

وی در پایان اضافه کرد: در سال های اخیر اعضای این تیم به صورت رسمی دو دوره حضوری آموزش زبان اشاره و سه دوره مجازی آموزش زبان اشاره برای مدرسین و معلمین آموزش و پرورش استثنایی کشور توسط آن سازمان برگزار نموده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانی علمی و آموزشی دانش آموزان ناشنوا آموزش و پرورش تولید محتوای زبان اشاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان

رئیس کمیته امداد شهرستان سراوان گفت: سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی برای دانش آموزان زیر پوشش کمیته امداد سراوان پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره)، شهرام رئیسی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی برای دانش آموزان زیر پوشش کمیته امداد سراوان پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد شهرستان سراوان افزود: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان هستند که از این تعداد، پنج هزار و ۸۰۰ نفر دانش‌آموز و ۵۰۰ نفر نیز دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: از جمله خدمات امداد ویژه این قشر می‌توان به پرداخت کمک هزینه تحصیلی، توانمندسازی، مشاوره تحصیلی و دوره‌های آموزش تست‌زنی و آمادگی برای کنکور ویژه دانش‌آموزان زیر پوشش کمیته امداد اشاره کرد.

رئیسی با بیان اینکه ۱۴۰ نفر حامی معلم، حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، ابراز کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم، یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

کد خبر 749443

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت